Κυριακή 20.10.19 Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας 
Forum | Download area | Erasmus | Χρήσιμες συνδέσεις | Επικοινωνία | Αρχική Σελίδα
Εισαγωγή στο ΠΜΣ
Οδηγός σπουδών
Mαθήματα
Διπλωματικές εργασίες
Επιστημονικές δημοσιεύσεις & Ανακοινώσεις
Συνέδρια & Ημερίδες
Ανακοινώσεις συνεδρίων
Πίνακας ανακοινώσεων
Πρόγραμμα ακαδημαϊκού έτους
Έρευνα - Βιβλιοθήκες - Εργαστήρια
Φοιτητές - τριες
Διδάσκοντες - ουσες
Webmail


 

ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΗΜΕΡΙΔΕΣ


Ημερίδα: «Εκπαιδευτικό Υλικό για τα Μουσεία: Σχεδιασμός, Χρήση, Αξιολόγηση»
Βόλος, Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Εκπαιδευτικό Υλικό για τα Μουσεία: Σχεδιασμός, Χρήση, Αξιολόγηση».

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο «Κορδάτος» του κτιρίου «Παπαστράτος» την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007 από τις 8.45 μέχρι τις 16.00.

περισσότερα...

Σχολείο Υποψηφίων Διδακτόρων στις Επιστήμες της Αγωγής
Βόλος, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

 

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθησης και Παραγωγή Διδακτικού Υλικού» του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώθηκε Σχολείο Υποψηφίων Διδακτόρων στις Επιστήμες της Αγωγής.

Το Σχολείο πραγματοποιήθηκε στο Βόλο στις 24 Οκτωβρίου 2007 και στόχος του ήταν η υποβοήθηση των μεταπτυχιακών φοιτητών/ριών σε θέματα μεθοδολογίας έρευνας και η προβολή της έρευνας που πραγματοποιείται στη Σχολή Επιστημών του Ανθρώπου του Π.Θ.

περισσότερα...

3ο Συνέδριο Ε.ΔΙ.Φ.Ε.,
Βόλος 7, 8 και 9 Απριλίου 2006

photo gallery video gallery 

Με γνώμονα το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια εντατική ερευνητική προσπάθεια στη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών και στην αξιοποίηση της τεχνολογίας στη διδασκαλία και στη μάθηση των Φυσικών Επιστημών και το πλήθος των ερευνητικών ερωτημάτων από τα οποία αρκετά είχαν απαντηθεί, ενώ πολλά άλλα τίθενται καθημερινά, διοργανώθηκε το 3ο Συνέδριο της Ε.ΔΙ.Φ.Ε., με στόχο να συμβάλλει στις κατευθύνσεις αυτές και στη διερεύνηση των ερωτημάτων αυτών.
περισσότερα...

Πανελλήνιο Συνέδριο «Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Υλικό: Ζητήματα δημιουργίας, διδακτικής χρήσης και αξιολόγησης»,
Βόλος 6 και 7 Απριλίου 2006

photo gallery video gallery 

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθησης και Παραγωγή Διδακτικού Υλικού» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας οργανώθηκε Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Υλικό: ζητήματα δημιουργίας, διδακτικής αξιοποίησης και αξιολόγησης», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βόλο στις 6 και 7 Απριλίου 2006, στο παραλιακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
περισσότερα...

Διημερίδα «Βιβλία, Υλικά, Λογισμικά για την Εκπαίδευση: από την σχεδίαση στη διδακτική πράξη»,
Βόλος 13 και 14 Δεκεμβρίου 2003

photo gallery  

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώθηκε επιστημονική διημερίδα με θέμα «Βιβλία, υλικά, λογισμικά για την εκπαίδευση: από τη σχεδίαση στη διδακτική πράξη», στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2003, στο Βόλο (Αμφιθέατρο Σαράτση, 3ος όροφος κτιρίου Δελμούζου, παραλιακό συγκρότημα Π.Θ.).
περισσότερα...

2ο Χειμερινό Σχολείο Υποψηφίων Διδακτόρων στη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών,
Bόλος 13 έως 16 Φεβρουαρίου 2003

photo gallery  

Το 2ο Χειμερινό Σχολείο Υποψηφίων Διδακτόρων της Ένωσης για τη Διδακτική των Φυσικών Επιστημών πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Αμφιθέατρο Σαράτση, 3ος όροφος κτιρίου Δελμούζου, παραλιακό συγκρότημα Π.Θ.) σε συνεργασία με το Π.Τ.Δ.Ε. του Π.Θ. από 13 έως 16 Φεβρουαρίου 2003.
περισσότερα...
 
πάνω
Διεύθυνση Γραμματείας: Αργοναυτών και Φιλελλήνων, νέο κτίριο του παραλιακού συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,
4ος όροφος, γραφείο 9. 38221 ΒΟΛΟΣ // Τηλέφωνο: 24210-74881 // Φάξ: 24210-74881 // Email:
primedupg@pre.uth.gr